Slapen en vertoeven in ons comfortabel tweekamer-appartement met aparte keuken en luxe badkamer, TV in woon-en slaapkamer en gratis WiFi.

Bed and Bike Haarlem maakt onderdeel uit van het huis op de hoek van de Glasblazersstraat en de Bleekerstraat in het oude Scheepmakerskwartier. Het is een volledig zelfstandig appartement met eigen entree en voorzieningen.

Het pand ligt vrijwel direct aan de prachtige oever van het Spaarne, met in de rug het monumentaal gebouw van de voormalige koepelgevangenis (1899). Dit gebouw heeft onlangs een bijzondere renovatie ondergaan en geeft nu onderdak aan een onderwijsinstelling en een 6 zalen tellende bioscoop. Avondvermaak dus om de hoek!

Vanaf deze heerlijke plek loopt u in nog geen 10 minuten naar het historisch centrum van Haarlem met de Grote Markt, het Teylersmuseum, de vele hofjes en gezellige winkelstraatjes. Mocht u Haarlem liever per fiets verkennen, dan zijn deze gratis voor de gasten beschikbaar. Ook elektrisch fietsen behoort tot de mogelijkheden…

Rust, comfort en ruimte zijn de kernwoorden die onze Bed en Bike typeren. Van alle hedendaagse gemakken voorzien, voor zowel een korte citytrip , een zakelijk verblijf, als voor een verblijf van langere duur. Ons appartement is geschikt voor drie personen (eventueel vierde persoon op aanvraag).

Waar ooit een druk bezochte buurt-(melk)winkel gevestigd was, hebben wij een plek gecreëerd waar iedereen welkom is en waar veel mensen al voet over de drempel hebben gezet. Wij zorgen er graag voor, dat onze gasten met plezier aan hun verblijf in Haarlem terug denken!

We hopen u zeker een keer te mogen begroeten in ons mooie Haarlem!

Anneke en Els